Korallrosa drömmar

Jag har blivit sugen på ett nytt rouge. De färger jag har är antingen rosa i olika nyanser eller persikoaprikos med gul underton. Blandar man de färgerna landar man i korallrosa och det är precis vad jag är ute efter i fantasin. Många föredrar att använda koralltoner på sommaren eftersom färgen är extra fin på solbränd hy men jag har ingen lust att vänta till dess. Några intressanta produkter jag har hittat är dessa:


Illamasqua
är ett märke som har drösvis med kul make up. Än sålänge äger jag inget ur sortimentet även om jag länge har varit väldigt benägen, det skulle inte vara helt fel att starta med cremeblushern på bilden här nedanför - Dixie som sägs vara en varm korallrosa nyans.


Bilden är lånad från Lipstick Rules.

Ett annat fint rouge från samma märke är Tweak powder blush som beskrivs som "deep hot pink". Det ser ut att vara en varm färg men det är svårt att avgöra utifrån bilden.


Bilden är lånad av Saskia the Style Fairy

Ett annat möjligt alternativ ser MAC Cream Colour Base Virgin Isle ut att vara. Färgen beskrivs som "Vivid Bright coral". Macs produktbilder på hemsidan är inte de bästa, men ser Virgin Isle ut som den gör på min dataskärm så är den väldigt intressant.Kvalitetsmärket Nars som dessvärre kan vara lite problematiskt för oss i Sverige att få tag på har många lockande produkter. Puderrouget Amour ser mycket fint ut i tycker jag.


Bilden är hämtad från Make up Alley

Det finns säkert många fler alternativ därute och har ni några förslag vore det intressant att ta del av dem.Kommentarer
Postat av: Ninni

Coralista från Benefit? Det är en av mina favoriter i sminklådan.

2011-01-09 @ 17:30:14
URL: http://colourbyninni.blogspot.com
Postat av: Linda

Men är inte den mer aprikoskorall,eller finns det rosa toner i den?

2011-01-09 @ 19:47:48
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/
Postat av: Honi

Illamasqua är jag jättenyfiken på, vill prova allt (Men det kan man ju inte, säger sig självt!). Rouget ser jättefint ut.

2011-01-09 @ 21:33:53
URL: http://honi.blogg.se/
Postat av: Linda

Honi: Jag också :),och just cremerougen är det många som pratar lyriskt om. Illamsqua har rea just nu på utvalda produkter så in och kika vet ja!

2011-01-10 @ 12:28:13
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/
Postat av: kerstin

Jag instämmer i Ninnis CORALista-tipsande. Det finns rosa toner i den, absolut.

2011-01-12 @ 21:42:45
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Linda

Ok, ja då låter den intressant.Tack för tipsen båda två :). Får kolla på den igen när jag får tillfälle. Varför finns inte Benefit i Sverige, det är ju ändå ett känt märke?

2011-01-12 @ 23:04:59
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback