Lite mera shopping

Jag skulle på bio idag och före filmen passade jag på att besöka HM med siktet inställt på ett par lösfrallor och kolla om de hade någon intressant beautyrea. Reautbudet var en sorglig historia men jag fyndade ändå en lipliner till halva priset. En rosatonad läppenna har stått på inköpslistan ett tag och färgen jag hittade matchade mina önskemål.HM:s lösögonfransar i medium, 39.90 kronor. Loreál 668 Rose Vintage.Jag försökte swatcha i lampskenet, dålig bild men färgen på bilden skiljer sig inte mycket från hur den ser ut på riktigt.Blek, gammelrosa utan skimmer.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Hur i hela friden har jag lyckats missa din fina blogg? Lade genast in den bland mina prenumerationer på Bloglovin så jag inte missar något!

2010-12-29 @ 19:26:43
URL: http://colourbyninni.blogspot.com
Postat av: Linda

Men gaaah vad glad jag blir :D. Tack snälla du. Jag har inte förstått hur man ansluter sin egen blogg dit, men nu blev jag medlem ialf (och har lagt till dig :))så då får jag lära mig hur det fungerar förhoppningsvis.

2010-12-30 @ 12:29:30
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/
Postat av: Ninni

Bloglovin är toppen när man vill inte vill missa något i bloggarna man läser. Jag använder det nästan uteslutande för blogläsning. :-)

2010-12-30 @ 14:49:14
URL: http://colourbyninni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback