Tuben

Jag hänger mycket på Youtube och kollar bland annat in mängder med make-upinlägg. Där finns massor av inspiration att hämta; recensioner,hauls, tips och tutorials. En av mina youtube-favoriter är Pixiewoo, bakom namnet döljer sig två brittiska systrar som är make-upartister, de är mästare på att kopiera kändisars makeuper och delar frikostigt med sig av användbara tips om allt från tekniker till produkter och verktyg.

En härlig tutorial om den tidstypiska maken som Barbra Streisand bar i slutet av 60-talet.

Det är både lockande, frustrerande och intressant att få ta del av produkter och märken som inte är så lätta att få tag på här i Sverige. Ett annat roligt och användbart youtube-exempel  är utmaningarna som skickas mellan medlemmarna; "top ten lipstick" är en, "dupe me" en annan som går ut på att tipsa om kopior och ge flera alternativ till olika beautyprodukter. Ginabinawina är en skön tjej som recenserar och tipsar om produkter och gör en och annan tutorial, här är hennes bidrag till dupe me.Det är en djungel där ute och det gäller att sålla, många filmer är av riktigt dålig kvalité. Några sevärda youtubare som brukar leverera, förutom de två ovanstående, är:

Panacea81
Lisalisad1
Pixi2woo
Lollipop26
EnKoremakeup
WSITN
Kandee
MissChievous
Michelle Phan

Ja, det finns många fler som gör sevärda klipp det är bara att ge sig ut och söka. Mycket nöje!


Kommentarer
Postat av: Merethe

Så snygg sidan blev:) Jag måste oxåp uppdatera min nu och få bort julen:)

2011-01-03 @ 12:06:51
URL: http://merethesblogg.bloggagratis.se
Postat av: Linda

Tack, ja det blev ett litet ansiktslyft :). Bättre än förut ialf med blogg.se:s tråkiga mall. Kunskaperna går framåt, jag ska visa dig några användbara bloggfunktioner. Kan jag bara få hyfs på bilderna också så är jag nöjd, det är a och o med bra bilder i en sminkblogg.

2011-01-03 @ 12:53:40
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback