Godmorgon igenMitt smink har redan växt ur sina ikeainsatser jag köpte i höstas, hur nu det gick till. Eftersom jag verkligen uppskattar lådorna med sina praktiska fack köpte jag en likadan sats igen plus ytterligare en variant som man bland annat kan ställa penslar och borstar i i en vikbar del.


Förvaringslådorna ingår i kollektionen Godmorgon som är en badrumsserie och finns i fyra olika utföranden. Insatserna är anpassade för vissa tvättställsunderredens lådor. Det är den bästa sminkförvaring jag någonsin sett och är både idealisk och genialisk. En del av insatserna (bilden längst till höger här ovan) kan sättas in i flera lager ovanpå varandra i spår i lådornas väggar, på det viset kan man lätt dra facken fram och tillbaka vilket ger en perfekt överblick av lådornas olika innehåll och gör det enkelt att plocka bland produkterna. De övriga delarna i serien kan placeras i botten på en låda, på hyllplan i ett skåp eller på ett sminkbord. Jag önskar så att Ikea kunde tänka sig att utöka, eller anpassa, sitt nuvarande sortiment till att innefatta byråer och skåp som Godmorgon passar till. Jag ska ta kontakt med dem och framföra mitt önskemål. Är det fler som håller med mig så föreslår jag att ni gör detsamma, ju fler som gör det desto bättre. Det kan räcka med ett mail.

I väntan på det återstår nu för mig att hitta en passande möbel att förvara allt smink i tillsammans med de nya lådorna och facken. Tills dess kommer förmodligen stapeln av Godmorgonfack på badrumsgolvet växa eftersom jag inte har någon annanstans att ställa dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback