Jag vann

Jag tog en liten bloggpaus i helgen, min ena kisse var hos veterinären i fredags,han är hemma igen men det har varit några jobbiga dagar därför fick skönhetsbloggandet stå åt sidan, både min egen och er andras. Nu tittade jag in och till min stora glädje ser jag att jag vann tävlingen som Beautyplace hade i veckan.

Priset är ett presentkort på nätbutiken Eleven. Jag har 400 kronor att fritt spendera i butikens digra sortiment och står inför lyxproblemet vad jag ska välja. Som tävlingssvar angav jag att jag behöver en fuktmask men jag funderar mer och mer på en locktång. Jag skulle vilja ha stora vågor, inga klassiska docklockar. En vågtång har jag redan så det är inte det jag är ute efter. Är det bättre att köpa en plattång att styla till vågor med eller är det en tjock locktång som gäller? Onekligen har man fler alternativ med en plattång, men jag har rakt hår av naturen så den funktionen kommer knappt användas ändå.


Den här finns i tre storlekar där 32 cm är den största.Eller den här som både kan locka och platta håret, den har 38 cm omkrets.


Den här girliga plattången Babyliss Pro har generöst tilltagna plattor och kan skapa stora vågor och så är jag fortfarande svar för rosa beautysaker. Dessutom är den nedsatt i pris med 445 kronor.

Clarins fuktmask Hydra Quench är något jag verkligen behöver. Visserligen är Clarins ett lättillgängligt märke men samtidigt så är det ganska tråkigt att lägga pengar på en mask därför skulle presentkortet komma väl tillpass . Men fortfarande lite trist. Skall jag tänka onödigt finns det nog så frestande val:


Too Faced Natural Eye Kit. Får beautyhjärtat bestämma är detta valet det självklara.


Playa de Platinum Lilacism Jazz

Totalt onödiga lack från Essie. Jag har suktat efter PdP sedan det kom ut men jag behöver det verkligen inte.

Jag får fundera ett tag till. Men ni får väldigt gärna tipsa mig om vilket alternativ som är bäst för att locka håret i stora vågor.


Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Tråkigt att resan inte blev av :(

Ja vi har nog samma smak!

2011-01-16 @ 17:01:14
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: Emelie - Crazynails

Grattis!!

Men du kan ju köpa en smal plattång, som man kan locka med? Alltså en riktigt smal en, då kan man välja hur stora lockarna blir och så, om jag inte har helt fel xD

2011-01-17 @ 18:00:27
URL: http://crazynails.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack :)! Du menar beroende på hur man vinklar den då eller? Tack för tipset.

2011-01-17 @ 19:23:33
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Vad kul! Grattis!

2011-01-18 @ 09:00:15
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com/
Postat av: Linda

Tack Kerstin :)! Ja jag blev jätteglad och nu tror jag att jag har bestämt vad jag ska köpa för presentkortet - Babyliss Paris Pro Style Duo (tången på andra bilden uppifrån).

2011-01-18 @ 14:25:46
URL: http://lineofbeatuy.blogg.se/
Postat av: Josse

Jag hade ett liknande problem för ett litet tag sen och jag valde Too faced Natural eye kit. Jag har inte ångrat mig en sekund! :D

2011-01-26 @ 12:50:55
URL: http://redturtle.devote.se
Postat av: Linda

Ja, det är ju verkligen ett I-landsproblem ;-). Jag har nästan bestämt mig för den kombinerade lock/plattången men visst lockar ett par Too Faced-paletter.

2011-01-26 @ 14:00:30
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback