Doft

Jag är på jakt efter en ny vardagsdoft. Just nu använder jag en aromaspray från Clarins Eue Ressourcante ur Wellbeing-serien som jag är väldigt nöjd med, men eftersom jag dagligen använder den har jag har tröttnat lite och behöver variation.Det jag söker är en fräsch och lätt doft. Eau de parfume och även eau de toilette upplever jag som för tunga till vardags därför är jag mer inne på bodyspray, aromadofter och liknande.Clean har många underbara dofter men jag tycker en flaska är alldeles för dyr, ofta kostar de 700-800 kronor. Library of Fragrance by Demeter är en billig serie med aromadofter. En del hävdar att de liknar Cleans dofter men det håller jag inte alls med om. Jag hade ett exemplar av Laundromat som jag bytte bort på Pret-ty. Philosophys dofter brukar hyllas och hypeas. Jag har testat Baby Grace och den var ok men inte fantastisk. Jag valde mellan den och Amazing Graze och ångrade snart att jag inte köpte den senare. Den kan vara värd ett nytt försök framöver när jag har vägarna förbi COW parfymeri i Stockholm.


Eau d'énergie från Biotherm är en kroppsspray som jag har sniffat på många gånger och som faller mig i smaken. Den har ett överkomligt pris också, vet inte varför det inte har blivit ett köp,kanske saknas det där lilla extra.

Igår var jag inne på The Body Shop och spanade runt efter dofter men jag upplevde att de har minskat sitt parfymutbud. Japanese cherry blossom har jag provt som body butter en gång tidigare. Det är en ganska söt doft som jag vid första intrycket gillar men som efter en tids användande istället övergår till att ta över för mycket och ger en negativ antieffekt som blir illamåendeframkallande. Alltså inget bra alternativ.

Det finns en vagt inplanerad Ålandskryssning under hösten som jag hoppas blir av, då skall jag förhoppningsvis få tillfälle att hitta en doft till ett förmånligt pris. Jag skall vid samma tillfälle leta efter hudvård och ytterligare ett Rouge Volupté-läppstift från YSL.Men det är en annan historia.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback