Smashbox In Bloom Spring 2011

Mitt i den mörkaste vinter snöas vi in av alla vårkollektioner. Kanske är man inte färdig att ta in vårinspiration än, men det kan ändå vara skönt att drömma sig bort en stund och nytt smink är ju alltid trevligt oavsett säsong.

Smashbox vårkollektion 2011 heter In Bloom. Den tycks genomgående bestå av dämpade, dova pasteller.Smashbox lanserar i och med den här kollektionen tre looker: Blossom, Petal och Grey Glam som är skapade av produkter ur kollektionen. Modellen på reklambilden är sminkad i Blossomlooken.

Produkterna ur kollektionen är:
In Bloom Eye Shadow Palett and Brush som är en palett med tio ögonskuggor i milda, dova pasteller och neutraler. Formulan är mjukt skimrande eller matt.
In Bloom Artificial light powder vilket beskrivs som ett mjukt, skimrande puder som ger huden lyster.
In Bloom Creamy cheek duo är ett duocremerouge i två rosa nyanser - Peony (bright pink) och Blushing (soft pink)
In Bloom Limitless long wear lip gloss spf 15 finns i två varianter - Endless kiss (coral) och Timeless (soft pink). 
In Bloom Soft Focus Powder Eye Liner som sägs bestå av en ny, innovativ formula är en puder-eye liner. Färgerna kallas Dark Brown (deep browne) och Heather (charcoal grey). Dettta är något jag aldrig har stiftat bekanskap med hittills och det gör en ju givetvis nyfiken.
De två nedersta bilderna är lånade av http://www.hotbeautyhealth.com/spring/smashbox-in-bloom-makeup-collection-for-spring-2011

Nja, det är inget som direkt väcker måste-ha-begär men pudret låter intressant för en lystermissbrukare som jag, ständigt på jakt efter den perfekt skimrande-utan-glitterprodukten. Rouget och läppglansen ser också fina ut.Vad tycker ni om kollektionen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback